Tilläggsisolering av Fasader & Ytterväggar i Stockholm

Att genomföra en tilläggsisolering är ett effektivt sätt att skydda en fastighet från väder och vind samtidigt som det kan sänka uppvärmningskostnader på sikt. Vi är specialister på tilläggsisolering av fasader & ytterväggar och har genomfört den typen av uppdrag i hela Stockholm.

Tilläggsisolera Fasaden

Förläng husets livslängd & minska risken för skador genom en tilläggsisolering!

Tilläggsisolera Väggar

En tilläggsisolering på mellanväggarna ger en bättre ljudmiljö inomhus.

Renovera Fasaden

Har du andra fasadrenoveringar du behöver hjälp med? Vi löser det!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Tilläggsisolering i Stockholm? Vi har isolerat fastigheter i bland annat Djursholm, Danderyd, Sollentuna, Solna och Sundbyberg.

  Tilläggsisolera med hjälp av professionella hantverkare

  En tilläggsisolering är i vanliga fall ett förhållandevis omfattande ingrepp som får ett bättre resultat om det utförs av certifierade hantverkare med yrkeserfarenhet. I vårt team finns all relevant kompetens för tilläggsisoleringar och vi vidareutbildar oss fortlöpande för att ha kunskaper om de senaste arbetsmetoderna och materialen. Självklart har vi alla tillämpliga ansvarsförsäkringar och certifieringar som garanterar att tilläggsisoleringen utförs fackmannamässigt och säkert.

  Många fördelar med att tilläggsisolera

   En väl utförd tilläggsisolering ska betraktas som en investering snarare än en utgift. Du förbättrar både fastighetens bruksvärde och ekonomiska värde med en tilläggsisolering.

  Bland de potentiella fördelarna med att tilläggsisolera är det värt att nämna till exempel: 

  • Förbättrar inomhusklimatet – fastigheten håller värme bättre vilket minskar dina uppvärmningskostnader.
  • Förlänger husets livslängd – fastighetens stomme skyddas från fukt och kyla vilket minskar risken för skador.
  • Isolera mellanväggarna för att få en behagligare ljudmiljö – en tilläggsisolering på mellanväggarna ger en bättre ljudmiljö inomhus.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   - Projektledare

   Nummer: 08-124 11 509
   Mail: offert@stockholm-fasadrenovering.nu

   Experter inom Tilläggsisolering i Stockholm Tilläggsisolera med hjälp av professionella hantverkare

   Tilläggsisoleringar utförda enligt konstens alla regler

   Vi inleder alla beställningar av tilläggsisoleringar med att ta oss ut till byggplatsen för en inspektion. Väl där bildar vi oss en uppfattning om vad uppdraget kräver. En tilläggsisolering utförs i regel utifrån, dels för att det inte påverkar ytan inomhus, dels för att det är enklare. Vi rekommenderar i regel att man tilläggsisolerar i två lager, med en mellanliggande luftspalt, eftersom det ger bättre isolerande egenskaper. En tilläggsisolering kombineras gärna med en fasadrenovering eftersom fasadens yttre skikt ändå måste monteras ned.

   Vi ger dig en kostnadsfri offert för tilläggsisolering

   Oavsett om du är privat-, företagskund eller något annat är du välkommen att höra av dig till oss och prata tilläggsisolering. Från oss får du en detaljerad offert helt utan kostnad. På offerten får du ett konkurrenskraftigt pris för en tjänst som vi kommer utföra med högsta tänkbara kvalitetskrav

   Tilläggsisolera bostaden med rotavdraget

   Vill du genomföra en tilläggsisolering på din privatägda bostad? Då har du rätt att göra rotavdrag för det. Den vägen kan du sänka den totala kostnaden med upp till 30%, eller max 50 000 kronor. Kontrollera med Skatteverket att du har rotavdrag att ta ut, därefter kan vi hjälpa dig se till att pappersarbetet blir korrekt utfört. När du får en offert från oss finns alla utgiftsposter redovisade på den så du kan enkelt se hur mycket du kan spara.

   Hör av dig om du har frågor

   Om du har frågor om materialval eller vilket tillvägagångssätt som skulle kunna tänkas fungera bäst för dina förutsättningar är du självklart välkommen att höra av dig också. Vi står redo att svara på frågor om stort och smått. Vi hjälper dig genom hela processen.

   Vanliga frågor om fasadarbeten Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Besiktigar ni min fasad innan ni ger mig en offert?

   Ja, vår rutin är alltid att ta oss ut på plats och inspektera förutsättningarna för arbetet. När vi känner till dem gör vi en noggrann uträkning av vad det kommer kosta. Du får alltid en offert från oss helt utan kostnad.

   Kan jag få referenser från era tidigare kunder?

   Absolut. Fråga oss bara om kundreferenser när du kontaktar oss. Bland våra projekt har vi bland annat utfört fasadrenovering, fasadputsningar, fasadmålningar och mycket mer.

   Vad innebär en tilläggsisolering?

   En tilläggsisolering utförs ofta i samband med en total fasadrenovering. De kan utföras både från insidan och utsidan, även om det vanligaste är det sistnämnda. Syftet med en tilläggsisolering är att förbättra fastighetens värmehållande egenskaper samt att skydda stommen från fukt.

   Vilka kunder hjälp ni inom fasadrenovering?

   Vi vänder oss till alla typer av kunder. Bland våra tidigare beställare hittas bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och privatpersoner. Oavsett vem du är är du välkommen att höra av dig till oss.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholms Fasadrenovering för att renovera fogen som släppts med åren på tegelfasaden till vår villa i Nacka. Det var enkelt att kommunicera med deras murare och allt arbete utfördes i utsatt tid. Vi rekommenderar!

   Yngve S, Nacka

   Vår bostadsrättsförening tog oss hjälp av Stockholms Fasadrenovering för att putsa om vårt fastighetshus i Tyresö. Våra förväntningar uppfylldes helt och hållet. Mycket proffsigt från offert till färdigställande. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Tyresö

   Stockholms Fasadrenovering hjälpte oss bygga en mur till vår uteplats i trädgården. Rekommenderar starkt detta företag då de var väldigt professionella & trevliga under hela processen. Vi blev givetvis väldigt nöjda med slutresultatet.

   Olle, Saltsjöbaden

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Fasadputsning Fastighetshus. Älvsjö

   Omputsning av fasad och tilläggsisolering till fastighetshus i Älvsjö, Stockholm.

   Renovering av Fasad. Skanstull

   Renovering av putsad fasad till bostadsrättsförening i Skanstull, södra Stockholm.

   Omfogning Tegelfasad. Enskede

   Omfogning av tegelfasad pågrund av fogsläpp till villaägare i Enskede, södra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    - Projektledare

    Nummer: 08-124 11 509
    Mail: offert@stockholm-fasadrenovering.nu

    Offert? Klicka här