Fasadputsning i Stockholm

Riktigt fin fasadputs är både estetiskt tilltalande och funktionell. I vårt företag finns kompetensen att ge dig fasadputs som är vacker samtidigt som den skyddar fastigheten. Vi har under vår verksamma tid ordnat fasadputs av olika slag åt nöjda kunder i Stockholm med omnejd. Om du kontaktar oss för ett fasadarbete är vi säkra på att också du snart kommer att räkna dig själv till en nöjd kundskara.

Putsa Om Fasaden

Vi genomför det mesta inom putsarbeten och är redo att ta oss an både små och stora uppdrag.

Fasadrenovering

Vi är en byggentreprenör som består av ett gäng hantverkare flera års erfarenhet inom fasadrenovering.

Murning

Vi utför allt inom murning, från enkla tegel- eller stenmurar till tegelfasader, skorstenar och öppna spisar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Fasadputsning i Stockholm? Vi har utfört fasadputsning i bland annat orter som Nacka, Värmdö, Saltsjö-Boo, Älvsjö och Älta.

  Vi klarar av alla typer av putsfasader

   Det finns olika typer av putsfasader och vårt arbetsteam klarar av dem allihop. Om du till exempel har en tegelfasad som du vill ändra karaktär på kan du välja bland olika putstekniker: Hel- eller slätputsad, målad, kornig, ädel- eller grov spritputs för att bara nämna några exempel.

  Flera anledningar att rusta upp putsfasaden

  En putsfasad ger en klassisk känsla åt en fastighet. Samtidigt som tekniken för putsfasader visserligen gammal är den såpass funktionell att det fortfarande är ett av de bättre sätten att skydda fasaden från effekterna av väder och vind. En putsfasad skyddar husets stomme från fukt samtidigt som det ger huset karaktär.

  Några tjänster vi erbjuder inom fasadputs 

  Vi genomför det mesta inom putsarbeten och är redo att ta oss an både små och stora uppdrag. Om du vill renovera en putsfasad brukar vi rekommendera att vi genomför den med en luftspalt. Luftspalten är ett mellanrum på mellan 2-3 centimeter mellan putsfasaden och fastighetens inre fasad. Luftspalten skyddar fastigheten mot fukt.

  Några tjänster vi erbjuder i den här kategorin innefattar: 

  • Lagning av putsfasader
  • Helputsning av trä- och tegelfasader
  • Renovering av putsfasader

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   - Projektledare

   Nummer: 08-124 11 509
   Mail: offert@stockholm-fasadrenovering.nu

   Experter inom Fasadputsning i Stockholm Putsning genomförd av professionella murare

   Rotavdrag för privatbostäder

   Har du en villa, ett fritidshus eller någon annan typ av fastighet som fungerar som din bostad? Har den en putsfasad, eller vill du att vi ska ordna en? Då har du rätt att göra rotavdrag för arbetet vi utför. Den vägen kan du sänka kostnaden för arbetet med upp till 30%. Avdraget görs på arbetskostnaden. När du får en offert från oss finns alla utgiftsposter noggrant redovisade så att du enkelt kan se precis hur mycket pengar du kan spara.

    Våra kundgrupper

   Till våra tidigare kunder räknar vi privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder. Du är välkommen att höra av dig till oss oavsett vem du är, om du har en putsfasad som behöver underhåll är vi rätt företag för jobbet. Vi tar vid precis i arbetet där du vill att vi ska, vi kan alltid skräddarsy en helhetslösning som fungerar för dina behov.

   Kontakta oss för din fasadputs

   Vänta inte med att beställa underhåll för din fasadputs om det är så att det behövs, hör av dig till oss redan idag. Vi diskuterar ditt projekt, vid behov tar vi oss ut på plats och gör en inspektion. Det hela mynnar ut i att vi återkopplar till dig med en offert som du får helt utan kostnad. Om du väljer att gå vidare med oss sätter vi igång med arbetet så snart det passar bäst.

   Vanliga frågor om fasadarbeten Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Besiktigar ni min fasad innan ni ger mig en offert?

   Ja, vår rutin är alltid att ta oss ut på plats och inspektera förutsättningarna för arbetet. När vi känner till dem gör vi en noggrann uträkning av vad det kommer kosta. Du får alltid en offert från oss helt utan kostnad.

   Kan jag få referenser från era tidigare kunder?

   Absolut. Fråga oss bara om kundreferenser när du kontaktar oss. Bland våra projekt har vi bland annat utfört fasadrenovering, fasadputsningar, fasadmålningar och mycket mer.

   Vad innebär en tilläggsisolering?

   En tilläggsisolering utförs ofta i samband med en total fasadrenovering. De kan utföras både från insidan och utsidan, även om det vanligaste är det sistnämnda. Syftet med en tilläggsisolering är att förbättra fastighetens värmehållande egenskaper samt att skydda stommen från fukt.

   Vilka kunder hjälp ni inom fasadrenovering?

   Vi vänder oss till alla typer av kunder. Bland våra tidigare beställare hittas bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och privatpersoner. Oavsett vem du är är du välkommen att höra av dig till oss.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholms Fasadrenovering för att renovera fogen som släppts med åren på tegelfasaden till vår villa i Nacka. Det var enkelt att kommunicera med deras murare och allt arbete utfördes i utsatt tid. Vi rekommenderar!

   Yngve S, Nacka

   Vår bostadsrättsförening tog oss hjälp av Stockholms Fasadrenovering för att putsa om vårt fastighetshus i Tyresö. Våra förväntningar uppfylldes helt och hållet. Mycket proffsigt från offert till färdigställande. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Tyresö

   Stockholms Fasadrenovering hjälpte oss bygga en mur till vår uteplats i trädgården. Rekommenderar starkt detta företag då de var väldigt professionella & trevliga under hela processen. Vi blev givetvis väldigt nöjda med slutresultatet.

   Olle, Saltsjöbaden

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Fasadputsning Fastighetshus. Älvsjö

   Omputsning av fasad och tilläggsisolering till fastighetshus i Älvsjö, Stockholm.

   Renovering av Fasad. Skanstull

   Renovering av putsad fasad till bostadsrättsförening i Skanstull, södra Stockholm.

   Omfogning Tegelfasad. Enskede

   Omfogning av tegelfasad pågrund av fogsläpp till villaägare i Enskede, södra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    - Projektledare

    Nummer: 08-124 11 509
    Mail: offert@stockholm-fasadrenovering.nu

    Offert? Klicka här