Murning i Stockholm

Har du ett murningsuppdrag som behöver utföras i trakterna av Storstockholm? Då kan du låta oss utföra arbetet. Vi lovar att ge dig ett konkurrenskraftigt pris och garanterar att du kommer bli nöjd med resultatet. Vi utför allt inom murning, från enkla tegel- eller stenmurar till tegelfasader, skorstenar och öppna spisar.

Fasadputsning & Murning

Vi genomför det mesta inom putsarbeten vid murning & är redo att ta oss an både små och stora uppdrag.

Renovera Fasad Murning

Fasadfirma som är experter inom murning vid fasadrenoveringar.

Murningsarbeten

Vi utför allt inom murning, från enkla tegel- eller stenmurar till tegelfasader, skorstenar och öppna spisar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni en Murare i Stockholm? Vi har utfört Murning i bland annat orter som Nacka, Värmdö, Saltsjö-Boo, Älvsjö och Älta.

  Mureri – ett hållbart hantverk 

  Mureri är ett populärt alternativ i många olika byggsammanhang. Skälen till detta är många. Tegel och stenmurar är hållbara och behöver sälla underhåll. För husfasader uppskattas tegelmurar av de nämna anledningarna plus att de har bra värmeegenskaper. De håller värmen på vintern och ger ett svalt inomhusklimat på sommaren. En väl genomförd tegelfasad med bra fogar håller dessutom fukten borta. 

  Murning i Stockholm med omnejd 

  Vi har en lång rad nöjda kunder i backspegeln på orter som Norrtälje, Åkersberga, Vallentuna, Täby och Järfälla. Om du befinner dig någonstans i Stockholmstrakten och vill att ditt murningsuppdrag ska utföras av professionella murare kan det inte gå fel om du anlitar oss. Vi ger 100% nöjd-kundgaranti och skräddarsyr lösningar som passar dina förutsättningar.

  Några murningsarbeten vi genomför

   Vi erbjuder en bred uppsättning av olika murningstjänster, här följer ett urval. Och kom ihåg, om du inte hittar exakt den typ av mureri du är ute efter, hör av dig ändå, chansen är så gott som hundraprocentig att vi kommer att kunna hjälpa dig också.

  • Skorstenar – Renoveringar och nybyggen.
  • Öppna spisar – Vi murar öppen spis invändigt, eller till uteplatsen.
  • Murar – Runt din tomt eller för att avgränsa mellan olika delar av tomten? Du bestämmer, vi gör jobbet.
  • Reparationer av tegelmurar och väggar.

  Priset som står i offerten är priset som gäller

  Från oss får du ett konkurrenskraftigt pris och ett utförande av hög kvalitet. En offert från oss är dessutom alltid kostnadsfri. Inga dolda kostnader eller avgifter, priset på offerten är priset som gäller.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   - Projektledare

   Nummer: 08-124 11 509
   Mail: offert@stockholm-fasadrenovering.nu

   Experter inom Murning i Stockholm Murning genomförd av professionella murare

   Murning genomförd av professionella murare

   Vi är en byggentreprenör som består av ett gäng hantverkare med mångåriga yrkeserfarenheter och olika expertisområden. Firman innehar f-skattsedel och alla tillämpliga ansvarsförsäkringar. Vi lägger stor vikt vid att undvika att påverka miljön runt våra arbetsplatser i så hög utsträckning som möjligt, och lämnar alltid våra uppdrag i ett välstädat skick – redo för användning.

   Billigare mureri med rotavdraget

   Vi erbjuder visserligen bra priser för alla typer av byggtjänster vi genomför, det hindrar förstås inte att de ändå kan kosta en slant beroende på omfattningen. Den goda nyheten är, åtminstone för dig som vill att vi ska utföra mureri på din privata bostad är att du kan ha rätt att sänka kostnaden med rotavdraget. Kontrollera med Skatteverket att du har rotavdrag att ta ut, om du har det kan du sänka totalkostnaden med upp till 30 procent.

   Hör av dig för en kostnadsfri offert 

   Har du frågor om materialval och utförande för ett murningsprojekt, eller vet du precis vad du vill ha? Alldeles oavsett vilken del av planeringsprocessen du befinner dig i kan du höra av dig till oss för att prata om ditt projekt. Vi står redo att svara på frågor om stort och smått.

   Vanliga frågor om fasadarbeten Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Besiktigar ni min fasad innan ni ger mig en offert?

   Ja, vår rutin är alltid att ta oss ut på plats och inspektera förutsättningarna för arbetet. När vi känner till dem gör vi en noggrann uträkning av vad det kommer kosta. Du får alltid en offert från oss helt utan kostnad.

   Kan jag få referenser från era tidigare kunder?

   Absolut. Fråga oss bara om kundreferenser när du kontaktar oss. Bland våra projekt har vi bland annat utfört fasadrenovering, fasadputsningar, fasadmålningar och mycket mer.

   Vad innebär en tilläggsisolering?

   En tilläggsisolering utförs ofta i samband med en total fasadrenovering. De kan utföras både från insidan och utsidan, även om det vanligaste är det sistnämnda. Syftet med en tilläggsisolering är att förbättra fastighetens värmehållande egenskaper samt att skydda stommen från fukt.

   Vilka kunder hjälp ni inom fasadrenovering?

   Vi vänder oss till alla typer av kunder. Bland våra tidigare beställare hittas bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och privatpersoner. Oavsett vem du är är du välkommen att höra av dig till oss.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholms Fasadrenovering för att renovera fogen som släppts med åren på tegelfasaden till vår villa i Nacka. Det var enkelt att kommunicera med deras murare och allt arbete utfördes i utsatt tid. Vi rekommenderar!

   Yngve S, Nacka

   Vår bostadsrättsförening tog oss hjälp av Stockholms Fasadrenovering för att putsa om vårt fastighetshus i Tyresö. Våra förväntningar uppfylldes helt och hållet. Mycket proffsigt från offert till färdigställande. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Tyresö

   Stockholms Fasadrenovering hjälpte oss bygga en mur till vår uteplats i trädgården. Rekommenderar starkt detta företag då de var väldigt professionella & trevliga under hela processen. Vi blev givetvis väldigt nöjda med slutresultatet.

   Olle, Saltsjöbaden

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Fasadputsning Fastighetshus. Älvsjö

   Omputsning av fasad och tilläggsisolering till fastighetshus i Älvsjö, Stockholm.

   Renovering av Fasad. Skanstull

   Renovering av putsad fasad till bostadsrättsförening i Skanstull, södra Stockholm.

   Omfogning Tegelfasad. Enskede

   Omfogning av tegelfasad pågrund av fogsläpp till villaägare i Enskede, södra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    - Projektledare

    Nummer: 08-124 11 509
    Mail: offert@stockholm-fasadrenovering.nu

    Offert? Klicka här