Renovering av Tegelfasader i Stockholm

Om du behöver få en tegelfasad renoverad är vi rätt byggmästare för jobbet. Vi är experter på fasadrenovering och kan ge din tegelfasad en ansiktslyftning. Hittills har hittar du nöjda kunder vi jobbat åt tidigare i orter och stadsdelar i hela Stor-Stockholm. Välkommen att höra av dig!

Putsa om Tegelfasad

Behov av att putsa om tegelfasaden? Vi kan hjälpa er!

Omfogning Tegelfasad

Våra erfarna murare är experter på att renovera fogsläpp & andra reparationer.

Murning & Tegel

Vi utför allt inom murning, från enkla tegel- eller stenmurar till tegelfasader, skorstenar och öppna spisar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av att Renovera er Tegelfasad i Stockholm? Fasadrenovering utfört i bland annat orter som Lidingö, Vasastan, Östermalm, Kungsholmen och Gamla Stan. Vi tar jobb i hela Storstockholm.

  Tegelfasader – både vackra och praktiska

  Tegelfasader är både praktiska och vackra att titta på. En relativt vanlig uppfattning om dem är att de i princip inte kräver något underhåll, vilket inte är helt sant. De behöver visserligen sällan underhåll, men de behöver som alla andra byggnadsverk förr eller renoveras eller lagas. Både av kosmetiska skäl men ibland också av säkerhetsskäl och för att undvika skador som leder till större kostnader på sikt.

  Professionella hantverkare med känsla för kvalitet

  När du anlitar oss får du hjälp av ett byggföretag med lång erfarenhet av arbeten med tegelfasader. Våra alla hantverkare är certifierade och behöriga inom sina respektive yrkesområden och har genom många års yrkeserfarenhet utvecklat en känsla för vilken typ av lösningar som fungerar bäst i olika sammanhang.

  Våra tjänster för tegelfasader

  Vi kan det mesta som har att göra med tegelfasader. Här följer ett urval av några av de tjänster vi kan utföra när det gäller tegelfasader:

  • Omfogning
  • Byten av kramlor och armering
  • Fasadinfästning av balkonger
  • Totalrenoveringar av tegelfasader
  • Tilläggsisoleringar

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   - Projektledare

   Nummer: 08-124 11 509
   Mail: offert@stockholm-fasadrenovering.nu

   Experter inom Renovering av Fasader & Tegel i Stockholm Renovering genomförd av professionella murare

   Så ser du om din tegelfasad behöver underhåll

   Det vanligaste tecknet på att din tegelfasad behöver renoveras eller lagas är att du ser yttre skador. Tegelstenar spricker, fogningen lossnar och ibland går det så långt att delar av fasaden lossnar – vilket i sig kan innebära en säkerhetsrisk för förbipasserande. I de flesta fallen är det armeringen och fogningen som behöver underhåll. Fogarna vittrar vilket i sin tur leder till att armeringen rostar. Då kan fukt ta sig in i väggen, och om det är minusgrader leder det till allvarliga skador.

   Kontakta oss så renoverar vi din tegelfasad

   Du är välkommen att kontakta oss för att prata tegelfasader. Vi står redo att svara på frågor om allt från materialval till bästa tänkbara arbetsmetoder. Vårt samtal mynnar ut i att vi tar fram en offert helt utan kostnad. Vid särskilt omfattande uppdrag tar vi oss gärna ut på plats för att inspektera förutsättningarna för uppdraget, även det är självklart kostnadsfritt.

   Gör underhållet billigare med rotavdraget

   Vi strävar förstås alltid efter att ge bästa möjliga pris för våra tjänster. Det förhindrar dock inte att en renovering av en tegelfasad kan vara en kostsam utgift. Om du vill att vi ska renovera en tegelfasad på en bostad du själv äger kan du sänka kostnaden med upp till en tredjedel med rotavdraget. Du bör kontrollera med Skatteverket att du har rotavdrag kvar att ta ut. Rotavdraget dras på arbetskostnaden och när du får en offert från oss finns alla utgiftsposter redovisade. Du kan i och med det enkelt se exakt hur mycket du kan spara. 

   reparation

   Vanliga frågor om fasadarbeten Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Besiktigar ni min fasad innan ni ger mig en offert?

   Ja, vår rutin är alltid att ta oss ut på plats och inspektera förutsättningarna för arbetet. När vi känner till dem gör vi en noggrann uträkning av vad det kommer kosta. Du får alltid en offert från oss helt utan kostnad.

   Kan jag få referenser från era tidigare kunder?

   Absolut. Fråga oss bara om kundreferenser när du kontaktar oss. Bland våra projekt har vi bland annat utfört fasadrenovering, fasadputsningar, fasadmålningar och mycket mer.

   Vad innebär en tilläggsisolering?

   En tilläggsisolering utförs ofta i samband med en total fasadrenovering. De kan utföras både från insidan och utsidan, även om det vanligaste är det sistnämnda. Syftet med en tilläggsisolering är att förbättra fastighetens värmehållande egenskaper samt att skydda stommen från fukt.

   Vilka kunder hjälp ni inom fasadrenovering?

   Vi vänder oss till alla typer av kunder. Bland våra tidigare beställare hittas bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och privatpersoner. Oavsett vem du är är du välkommen att höra av dig till oss.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholms Fasadrenovering för att renovera fogen som släppts med åren på tegelfasaden till vår villa i Nacka. Det var enkelt att kommunicera med deras murare och allt arbete utfördes i utsatt tid. Vi rekommenderar!

   Yngve S, Nacka

   Vår bostadsrättsförening tog oss hjälp av Stockholms Fasadrenovering för att putsa om vårt fastighetshus i Tyresö. Våra förväntningar uppfylldes helt och hållet. Mycket proffsigt från offert till färdigställande. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Tyresö

   Stockholms Fasadrenovering hjälpte oss bygga en mur till vår uteplats i trädgården. Rekommenderar starkt detta företag då de var väldigt professionella & trevliga under hela processen. Vi blev givetvis väldigt nöjda med slutresultatet.

   Olle, Saltsjöbaden

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Fasadputsning Fastighetshus. Älvsjö

   Omputsning av fasad och tilläggsisolering till fastighetshus i Älvsjö, Stockholm.

   Renovering av Fasad. Skanstull

   Renovering av putsad fasad till bostadsrättsförening i Skanstull, södra Stockholm.

   Omfogning Tegelfasad. Enskede

   Omfogning av tegelfasad pågrund av fogsläpp till villaägare i Enskede, södra Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    - Projektledare

    Nummer: 08-124 11 509
    Mail: offert@stockholm-fasadrenovering.nu

    Offert? Klicka här